Town@HouseStreet – Студия под наем в Милано от Симоне Мичели

Ако имате намерение да отидете в Италия, вместо традиционната хотелска стая, ето една интересна алтернатива: Town@HouseStreet ви предлагат да наемете студио в центъра на Милано. Идеята е проста и гениална. Архитектът Симоне Мичели (Simone Micheli) трансформира мини магазини (около тридесет и пет кв. м. всеки), които са западнали, така че собствениците им ги предлагат за отдаване под наем на туристи.

Всяко студио е проектирано от Мичели с весели ярко оцветени мебели по поръчка, гигантски по размер снимки на стените и светла, изискана обстановка. Да не говорим за екстрите като кръгла вана с душ rain shower в двоейните апартаменти. Всичко, което може да ви потрябва, можете да намерите в студиото – интегрирана кухня, бюро, баня, съблекалня и гигантско легло!

Освен интериора, особеност на тези студиа е, че те са независими и са на партерен етаж с директен достъп до улицата – идеята е да се слива с градската атмосфера. Това е доста добре за концептуален хотел.

4-те студиа са именувани по цвят (червен, жълт, оранжев и зелен) и могат да бъдат разграничени в съответствие с преобладаващия тон на атмосферата на всяко място.

Научете повече за концепцията за наемане на студио в Милано:
Архитект: Simone Micheli
Дизайнер: Алесандро Росо
Адрес: Виа Голдони 33 Милано
Сайт на проекта: Town@HouseStreet
Цена: 220 евро за нощ

Тагове: , , , , , , , , , ,